SCHEDULE

All Girl Crush Fitness classes are compiled of functional training, strength training, cardio, resistance, HIIT, and plyometric exercises. Our Crush Circuit classes pack a punch in just 30 minutes and our Girl Crush classes are 45 minutes!

MONDAY: 30 minute Crush Circuit: 5:15am/6:00am/8:30am/12:15pm/4:30pm/5:15pm/6:00pm

TUESDAY: 45 minute Crush Tabata: 5:15am/6:05am/9:30am/4:45pm/5:45pm

WEDNESDAY: 30 minute Crush Circuit: 5:15am/6:00am/8:30am/12:15pm/4:30pm/5:15pm/6:00pm

THURSDAY: 45 minute Girl Crush: 5:15am/6:05am/9:30am/4:45pm/5:45pm

FRIDAY: 30 minute Crush Circuit: 5:15am/6:00am/8:30am/12:15pm/4:45pm

SATURDAY: 45 minute Girl Crush: 8:00am/9:00am

SUNDAY: 30 minute Sunday Funday: 8:30am